Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Soutěžte o 4 poukázky na 3 000 Kč na jakoukoli cestou zakoupenou přes platformu Worldee + balíček na cesty s Worldee


 

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost Worldee věnovala 4 poukázky na 3 000 Kč na jakoukoli cestou zakoupenou přes platformu Worldee do roku 2023 (po domluvě s pořadatelem lze prodloužit do roku 2024) + 4 balíčky na cesty s Worldee (nafukovací polštářek za krk, cestovní sada kosmetiky, klapky na oči apod. - vše zabalené do praktické krabičky).

Worldee je cestovatelská platforma, kde zkušení cestovatelé tvoří největší databázi kvalitních itinerářů na světě. Můžeš se zde inspirovat, plánovat cestu nebo si nějakou na jeden klik koupit. My se postaráme o kompletní zajištění balíčku včetně letenky, ubytování a dalších služeb. Spojením technologií, autenticity a jednoduchosti může díky naší platformě kdokoliv objevit téměř jakékoliv místo na zemi a cestovat v tom pravém slova smyslu.

Worldee můžete sledovat také na facebooku ZDE a instagramu ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje