Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

4 dny pobytu v oblasti Národního parku Vysoké Taury s bezplatným vstupem na 60 atrakcí od společnosti ALPINmedia a Národního parku Vysoké Taury


 

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Partner veletrhu, společnost ALPINmedia a Národního parku Vysoké Taury, ve spolupráci s ABF a.s., věnovala do návštěvnické soutěže veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 tento Výherní ubytovací poukaz:

Specifikace poukazu:

4 denní letní pobyt v Národním parku Vysoké Taury

Zajištěné služby:

Ubytování pro 2 osoby na 3 noci

Každé ráno bohatá snídaně pro 2 osoby

Slevová karta pro 2 osoby Nationalpark SommerCard s více jak 60 atrakcemi

Dárek s překvapením z obchodu muzea Nationalpark Welten v Mittersillu

Hodnota poukazu: cca. 14 000 Kč

Vaše dovolená v nedotčené přírodě v Salcbursku - mohutné vodopády a působivé horské světy, přírodní lesy a nejvyšší vrcholy Rakouska čekají, až je objevíte. Národní park Vysoké Taury ve svém celku představuje největší chráněnou, souvislou přírodní a kulturní oblast v Alpách, interakce mezi jádrovou zónou a okolní vnější zónou vytváří mimořádné spojení mezi unikátní přírodní oblastí a esteticky vynikající krajinou a vytvářejí biologickou a ekologickou rozmanitost.Více informací na www.nationalpark.at.

NATIONALPARK SOMMERCARD: Se slevovou kartou máte možnost každý den navštívit a vyzkoušet několik ze 60 regionálních atrakcí, jako jsou památky, muzea a přírodní podívané, rekreační a sportovní zařízení a horské dráhy. Karta navíc nabízí maximální mobilitu. Opravňuje vás k používání místní veřejné dopravy a zahrnuje celodenní vstup do dobrodružného světa alpské silnice „Großglockner High Alpine Road“ a celodenní průjezd alpské silnice v Gerlosu.  Vice informací na www.nationalpark-sommercard.at

UBYTOVÁNÍ: Prožijete překrásné dny pobytu v tradičním rakouském hotelu. Poukaz lze využít jednorázově ve 4 po sobě jdoucích zvolených dnech / 3 noci. Ubytování je ve standardním dvoulůžkovém pokoji. Součástí je každé ráno bohatá snídaně. Další konzumace a nápoje v restauraci a baru (mimo snídani) nejsou zahrnuté v hodnotě poukazu. Konkrétní 4-hvězdičkový hotel bude určen podle vašeho termínu čerpání pobytu a vytíženosti. Fotografie hotelu jsou ilustrační.

Soutěžit můžete na IG veletrhu.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje