Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Tři hotely společnosti HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA


 

Tradiční vystavovatel, v jehož prostorách se každoročně koná tisková konference veletrhu, společnost HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA, spol s r.o., představí v únoru na letňanském výstavišti hned tři hotely:

Pětihvězdičkový hotel Ambassador Zlatá Husa je umístěný v centru Prahy  na pěší zóně Václavského náměstí. Poskytuje luxusní ubytování v elegantně zařízených pokojích v secesním stylu. Je ideálním místem pro individuály, skupiny a obchodní klientelu. Svými službami vychází vstříc požadavkům nejnáročnějších hostů. Pro pracovní jednání, školení, semináře, tiskové konference či kongresy hotel nabízí reprezentativní salonky, restaurace a důstojný Kongresový sál Ambassador pro 20 až 600 osob.

Luxusní pětihvězdičkový hotel Esplanade Spa & Golf Resort patřil vždy k nejluxusnějším hotelům v Mariánských Lázní, tak jako dnes, kdy je pýchou tohoto lázeňského města. Resort se nachází v překrásném lesoparku, v klidném prostředí s výhledem na město, nedaleko golfového hřiště a slouží k upevnění zdraví i k relaxaci, k duševní a fyzické regeneraci. Poskytuje ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích a přepychových apartmánech a svými lázeňskými a wellness službami dělá hotel vyjímečným.

Čtyřhvězdičkový hotel Agricola Sport & Wellness Centre je moderní hotel, nabízející komfortní pokoje s možností využití stravovacích, lázeňských a balneo procedur. Hotel se nachází v  pěší dostupnosti populární kolonády. Je vhodný i pro sportovní vyžití, k dispozici je vnitřní vyhřívaný bazén se sníženým obsahem chloru, sauna, venkovní tenisový kurt a minigolf, stolní tenis, billiard, petangue, volejbalové a fotbalové hřiště, venkovní šachy, cvičný green, pro děti pískoviště, houpačky a trampolína.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje