Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Tatra kolem světa 2 na veletrhu!


 

Veletrh nabídne o víkendu také mimořádnou příležitost rozloučit se s týmem expedice Tatra kolem světa 2. A co víc, celý víkend si můžete přímo na veletrhu, v hale č. 6, v klidu na vlastní oči prohlédnout unikátní Tatru 815. Speciálně upravený vůz, který 22. 2. 2020 naváže na expedici Tatra kolem světa z let 1987 až 1990.

Zakladateli projektu TKS2 jsou ostřílení cestovatelští matadoři Marek Havlíček a Petr Holeček, kterým s projektem pomáhá celá řada profesionálů ve svých oborech, tak i tým nadšenců a cestovatelů.

„Bude to nejvýznamnější Česká i Slovenská expedice,“ říká Marek Havlíček, jeden ze zakladatelů projektu TKS2.  Trasa povede přes Střední a Východní Asii, projede Jižní, Střední i Severní Amerikou a přes celý Africký kontinent zpět do ČR. Celkem je v plánu ujet více než 270.000 kilometrů a navštívit téměř 70 zemí světa.

Poutavé vyprávění o celém projektu, včetně promítání, budou mít dobrodruzi Marek Havlíček a Petr Holeček na hlavním pódiu o víkendu. V sobotu 15. 2. od 14 hodin a v neděli 16. 2. od 12 hodin.

Přijďte se rozloučit a popřát expedici šťastnou cestu! Tatra Kolem Světa 2 bude putovat  dlouhé 3 roky!

Více info ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje