Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Interhome – švýcarský poskytovatel rekreačního pronájmu již od roku 1965


 

Ještě nikdy nebylo tak snadné najít ideální dovolenou. Pobyt na horách nebo u moře, ve městě či na venkově, ubytování v moderním apartmánu, ve stylovém selském stavení, na zámku, v luxusní vile s bazénem nebo třeba na majáku – své zasloužené volno strávíte přesně tak, jak chcete. V naprostém soukromí, s dostatkem prostoru a maximálním komfortem.

Interhome pronajímá přes 40.000 soukromých rekreačních domů a apartmánů ve více než 30 zemích, které uspokojí prakticky každé individuální přání. Zástupci společnosti Vám rádi představí nabídku i novinky z oblasti rekreačního ubytování, pomohou s výběrem nejvhodnějšího domu či apartmánu pro Vaši dovolenou, případně připraví individuální nabídku dle Vámi zadaných kritérií.

Návštěvníci veletrhu budou mít možnost rezervace s 10% slevou a zároveň pro ně bude  – jako již tradičně – připravena soutěž o pobyt v jednom z našich apartmánů. Letos se soutěží o týdenní pobyt až pro 5 osob v rekreačním apartmánu Schubert – AT5640.125.3 – Bad Gastein, Rakousko.

Zástupci Interhome se na Vás těší na stánku 2D23.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje