Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Rozšíření spolupráce s agenturou CzechTourism


 

Je nám ctí, že i jubilejnímu, již 30. ročníku, veletrhů HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2021 byla Českou centrálou cestovního ruchu - agenturou CzechTourism, opětovně udělena záštita - náhled viz ZDE.

Jak jsme již informovali na podzim loňského roku, vzhledem k situaci ohledně pandemie COVID-19 a nutnosti přizpůsobit se turbulentním změnám v oblasti turismu, bylo agenturou CzechTourism rozhodnuto přesunout konferenci Fórum cestovního ruchu tak, aby se mohla uskutečnit právě v průběhu výše zmíněné akce.

Náplní letošní dvoudenní konference Fórum cestovního ruchu, která bude vzhledem k aktuální situaci připravena současně v offline i online variantě, budou přednášky, diskuze a worskhopy na téma:

  • Značka Česká republika – jednotná prezentace v zahraničí
  • Bezbariérový cestovní ruch
  • Spolupráce s influencery

V rámci gala recepce budou agenturou CzechTourism vyhlášeni vítězové 55. ročníku mezinárodního festivalu filmů s cestovatelskou tématikou Tourfilm a diskutována je i možnost promítání soutěžních snímků tohoto nejstaršího festivalu v průběhu veletrhu. Naprostou novinkou pak bude, ve spolupráci se společností COT group s. r. o., i současné vyhlášení Velké ceny cestovního ruchu.

V upravené formě je agenturou CzechTourism po loňské premiéře připravována i akce MEDIA DAY zahrnující press tripy novinářů a dopolední tiskovou konferenci, v rámci které jim krajskými koordinátory budou představeny novinky jednotlivých krajů.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje