Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Týdenní all inclusive pobyt pro 2 osoby do Grand Palace 4,5* od CK ETI!


 
Týdenní all inclusive pobyt pro 2 osoby do Grand Palace 4,5* od CK ETI!

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

CK ETI letos věnovalo týdenní all inclusive pobyt pro 2 osoby do:

  • Grand Palace 4,5* -> nový luxusní hotelový resort jen pro dospělé (18+) přímo u široké písečné pláže a v centru hlavní turistické promenády v Hurghadě

Obecně o ETI:
Express Travel International je německá cestovní kancelář s pobočkami v celé Evropě a odlety nejen z Prahy, ale i z letišť v Německu, Rakousku, Polsku a na Slovensku. V roce 1998 založila Maja-Jennifer Köhl a Mohamed Samir cestovní kancelář ETI, která se od prvního dne specializuje na organizaci a prodej zájezdů do Egypta. CK ETI vlastní síť hotelů RED SEA HOTELS i flotilu výletních lodí GRAND CRUISES na Nilu (okružní plavby) a nabízí oddechové dovolené na pláži i velmi kvalitní poznávací plavby po Nilu. Samozřejmostí je česky/slovensky mluvící delegát.

Pro české zákazníky jsou připravené zdarma benefity jako například vlastní ETI transfer z/na letiště, brzký check-in (ubytování ihned po příletu), pozdní check-out (možnost zůstat na pokoji až do odjezdu na letiště), ETI dětské kluby a mnoho dalších. CK ETI Česká republika Vám nabízí výhodný poměr ceny a kvality služeb.

Společnost CK ETI můžete sledovat také na facebooku ZDE a instagramu ZDE.

Ubytování si můžete prohlédnout i níže:



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje