Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Pobyt pro dvě osoby v Adriatic Plava Laguna Guest House (Chorvatsko / Istrie / Umag), vč. polopenze v termínu 10.6. – 17.6.2023


 
Pobyt pro dvě osoby v Adriatic Plava Laguna Guest House (Chorvatsko / Istrie / Umag), vč. polopenze v termínu 10.6. – 17.6.2023

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

101 Cestovní kancelář Zemek, s.r.o. letos věnovalo:

Informace o ubytování

Hotel Adriatic v Umagu se nachází cca 2 km od centra města, ve středisku Punta, v blízkosti moře. Dle názoru naší CK budova odpovídá době svého vzniku.
Pokoje v této speciální nabídce jsou dvoulůžkové a jednolůžkové. Některé pokoje mají balkon (viz. ceníková tabulka). Pokoje jsou starší, jednoduše zařízené, nemají telefon, klimatizaci ani TV.
Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, lobby bar s venkovní terasou (večery s hudbou), restaurace á la carte, klimatizovaný sál pro semináře apod. pro 30-50 osob, dále kadeřnický salón, internetový koutek na recepci (za poplatek). Trezor možný také na recepci (za poplatek). V blízkosti se nachází obchod a lodní přístav. Pláže jsou s betonovými platy, místy vstup pozvolný, místy hloubka, poblíž hotelu Sipar část pláže písek.
Ke sportovnímu vyžití slouží blízké sportovní centrum s 8 tenisovými dvorci, školou tenisu a dalšími službami. Hosté mohou využít turistický vláček, který jede až do centra Umagu. Klienti hotelu Adriatic a depandace Jadran nemohou využívat bazén u hotelu Sipar.
Doporučujeme hostům, kteří upřednostňují pobyt strávený na pláži a ve večerních hodinách v restauracích a kávárnách za rozumnou cenu.

Cena obsahuje:

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl + neomezené nápoje k večeři z automatu - víno červené a bílé, voda, ovocné šťávy, pivo
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa

Cena neobsahuje:

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • parkovné - 1 EUR/auto/den - platí se na místě v recepci

Společnost 101 Cestovní kancelář Zemek, s.r.o. můžete sledovat také na facebooku ZDE a instagramu ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje