Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Knihy, které ukazují krásu Čech, Moravy a Slezska z výšky od společnosti CBS Nakladatelství s. r. o.


 

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost CBS Nakladatelství s. r. o. věnovala 10 publikací ze své edice:

  • ČESKO Z NEBE - Knihy, které ukazují krásu Čech, Moravy a Slezska z výšky a vyvolávají touhu vzlétnout. Obsahují výlučně fotografie vyhotovené během letu. Obec, hrad či přírodní zajímavost, kterou dobře znáte, vypadá shora úplně jinak. Přesvědčte se sami díky stále rostoucímu počtu titulů edice, která u nás nemá obdoby.

Společnost CBS Nakladatelství s. r. o., v rámci speciální edice fotoknih ČAROVNÉ ČESKO, představuje ty nejkrásnější „čarovné“ fotografie krás Čech, Moravy a Slezska. Jedná se o snímky od místních nadšených fotografů, kteří nejlépe dokáží zachytit krásy svého okolí. Navštivte na veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 expozici společnosti CBS Nakladatelství s. r. o., kde bude k dispozici např. publikace Čarovná Praha.

Společnost CBS Nakladatelství s. r. o. můžete sledovat také na facebooku ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje