Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

JADRAN JE I „NAŠE“ MOŘE A SE
101 CK ZEMEK JSTE TU JAKO DOMA!


 

Jsme cestovní kanceláří založenou v roce 1992 a rok 2023 je naší již 32. sezonou. Za léta úspěšné činnosti se nám podařilo naplnit výše uvedené heslo.

Naše celková nabídka zahrnuje cca 120 míst, a to na celém chorvatském pobřeží včetně ostrovů od Savudrije (Umagu) po Dubrovník. Větších obydlených ostrovů je zde 47 a na všech můžeme nabídnout ubytování. Podle velikosti jsou v pořadí největšími ostrov Cres, Krk, Brač, Hvar a Korčula. Nabízíme výběr z více jak 350 ubytovacích kapacit a dnes se řadíme mezi jednoho z největších touroperátorů na JADRAN. V nabídce najdete všechny druhy i typy ubytování, od dvouhvězdičkových hotelů a rodinných penzionů, přes 3* hotely až po nové destinace v luxusním vybavení 4* hotelů včetně oblíbených “All-inclusive” či ubytování v mobilních chatách v kempech.

Zajišťujeme POBYTY NA LIBOVOLNÝ POČET NOCÍ a SKUPINOVÉ POBYTY NA MÍRU!!!

Naše cestovní kancelář kromě nabídky individuálním klientům má i své incentivní oddělení, které organizuje různé skupinové akce. Realizujeme tak a jsme spoluorganizátory řady akci jako jsou pobyty pro školy, seniory, sportovní soustředění pro všechny druhy sportu, cyklistické zájezdy, pobyty se cvičením jógy, aerobiku, tai-či, salsy, taneční festivaly, hudební vystoupení, pořádání kongresů, organizovanou závodní dovolenou, workshopy pro mezinárodní společnosti.  Jedním slovem vše, co klient požaduje. Za 31 let činnosti k tomu máme všechny podmínky i předpoklady.

Pro letošní ročník HW věnovala 101 Cestovní kancelář Zemek, s.r.o. týdenní pobyt pro 2 osoby do: Chorvatsko / Istrie / Umag - Adriatic Plava Laguna Guest House** do hotelu s polopenzí a s neomezenými nápoji u večeří. Hotel je 2 km od města Umag. Široká nabídka veškerých služeb i sportovního vyžití v okolí.

V termínu 9.9. - 16.9.2023 se koná 28. ročník přátelského turnaje TENIS CUP ZEMEK ISTRIE 2023 v krásném prostředí Zelene Laguny u Poreče.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje