Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

3 dny pobytu pro dvě osoby v Alpin Resort Stubaier Hof **** od společnosti ALPINmedia


 
3 dny pobytu pro dvě osoby v Alpin Resort Stubaier Hof **** od společnosti ALPINmedia

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost ALPINmedia letos věnovalo 3 dny pobytu pro dvě osoby v

  • Alpin Resort Stubaier Hof **** - Čtyřhvězdičkový superior Alpin Resort Stubaier Hof ležící v srdci Tyrolska v údolí Subaital, vás zve k relaxaci, zábavě a aktivitě. Láskyplně zařízené pokoje a apartmá v moderním alpském stylu v kombinaci s příjemným wellness centrem a vynikající kuchyní nabízejí vítanou přestávku od každodenního života. Prázdninová pohoda tím nejkrásnějším způsobem.

Resort se nachází uprostřed údolí Stubaitalu v obci Fulpmes v nadmořské výšce 1000 m. Léto na Stubai je plné dobrodružství, prožijte mnoho zážitků při pěší turistice, jízdě na horském kole nebo při vysokohorské turistice a lezení. Navštívit můžete také nedaleké kulturní město Innsbruck s olympijskou tradicí. Relaxaci naleznete v jedné z našich saun, v jednom ze dvou krytých bazénů nebo v solné parní lázni anebo si dopřejete ochlazení u ledové fontány a klid naleznete v jeskyni na čerstvém vzduchu. Odpočiňte si ve venkovní vířivce nebo nechte rozplynout stres všedního dne v jedné z luxusních relaxačních místností na wellness dovolené.

Kompetentní kuchařský tým dovedně kombinuje tradiční jídla se specialitami moderní kuchyně a vytváří tak vždy nové, nevšední chuťové zážitky pro vaši příjemnou dovolenou v Tyrolsku. Jídla jsou připravována téměř výhradně z regionálních produktů. Každý den na vás čeká čerstvé ovoce a zelenina od místních farmářů a čerstvé pečivo od místních pekařů. Z regionu pochází i naše maso a zvěřina. Nabízíme Vám moderní hotelové pokoje s nejvyšší úrovní komfortu. Dvoulůžkový pokoj s balkonem je vybavený vanou nebo sprchou, WC, kabelovou TV, WiFi, telefonem, trezorem, fénem a balkonem.

Více informací o resortu na www.alpinresort.cz.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje