Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Přijďte na veletrh a vyhrajte poukaz na ubytování do hotelu Brennerspitz**** v hodnotě 500 EUR!


 
Přijďte na veletrh a vyhrajte poukaz na ubytování do hotelu Brennerspitz**** v hodnotě 500 EUR!

Partner veletrhu, společnost ALPINmedia s.r.o., věnovala do návštěvnické soutěže veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD pobyt v hotelu Brennerspitz**** (Neustift, Stubaital, Tyrolsko, Rakousko) v hodnotě 500 EUR (termín výběru pobytu 28.5.2022 - 30.11.2022).

Tradiční alpský čtyřhvězdičkový hotel se nachází v ledovcovém údolí Stubaital nad Innsbruckem. Ledovec, s celoročním lyžováním, je vzdálen 30 minut od hotelu. Ubytování v krásných pokojích v tyrolském stylu. Bohatá snídaně a čtyřchodové menu na večeři. Hotel má velké wellness s bazénem, saunou, párou, kneipovými lázněmi, infrakabinou, soláriem a relaxačním prostorem s lehátky. V okolí jsou ideální podmínky pro turistiku, cyklistiku i lyžování. Půl hodiny jízdy je historické centrum Innsbrucku.

Voucher odpovídá 3 nocím pobytu pro 2 osoby ve standardním dvoulůžkovém pokoji s polopenzí. Při volbě jiného pokoje jako junior suite, family suite, nebo při delším pobytu je rozdíl třeba doplatit. Cena poukazu bude odečtena od celkové ceny pobytu včetně útraty za další služby a nápoje. Poukaz nelze proplatit ani částečně proplatit. Při nevyužití v termínu období pobytu nárok na využití voucheru propadá.

Orientační hodnota voucheru je cca 13.500 Kč (podle aktuálního kurzu).

Více info viz www.brennerspitz.at.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje