Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Přijďte na veletrh a vyhrajte poukaz na ubytování do hotelu Platzer **** v hodnotě 22 000 Kč!


 
Přijďte na veletrh a vyhrajte poukaz na ubytování do hotelu Platzer **** v hodnotě 22 000 Kč!

Partner veletrhu, společnost ALPINmedia s.r.o., věnovala do návštěvnické soutěže veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD pobyt v hotelu Platzer ****superior (Gerlos, Zillertal Arena, Tyrolsko, Rakousko) v hodnotě 22 000 Kč (poukaz na ubytování pro 2 osoby na 3 noci s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji, termín výběru pobytu 11.6.2022 - 26.9.2022).

Luxusni hotel se nachází v alpské obci Gerlos, v horském sedle na pomezí Tyrolska a Salcburska v Zillertalských Alpách ve výšce 1300 m n.m. Hotel má velké wellness centrum s bazénem, vířivkou, finskou saunou, bio saunou a velkým relaxační prostorem s lehátky. Hotelová restaurace má prvotřídní kuchyň, den začíná velkolepou snídaní s bio a regionálními produkty. Večer připraví gurmánské několikachodové menu. V blízkosti hotelu jsou lanovky, turistické trasy a vhodný terén pro horská kola. Náročnější mohou využít mnoho ferraty, paragliding, bobovou dráhu, let na údolím a další atrakce. Hodinu je vzdálen ledovec Hintertux, Krimmelske vodopády, golfová hřiště v Mittersillu a Zillertalu atd. Region je znám i rybařením v místní divoké řece.

Voucher je třeba využít jednorázově ve 3 zvolených dnech, nelze proplatit ani částečně proplatit. Ubytování je ve dvoulůžkovém pokoji, pokud by host chtěl větší pokoj, junior suite, family suite, více osob nebo dětí, či prodloužení pobytu o více dní, bude voucher odečten z celkové ceny a rozdíl host doplatí podle aktuálního ceníku. Nápoje v restauraci a baru nejsou zahrnuté v hodnotě voucheru. Při nevyužití v termínu období pobytu nárok na využití voucheru propadá.

Orientační hodnota voucheru je cca 22.000 Kč (podle aktuálního kurzu a standardní volby pokoje).

Více info viz www.hotelplatzer.at.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje