Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Moderní cestování s Leo Express


 

I cesta je cíl. S vlaky Leo Express můžete cestovat z Prahy do Olomouce, Přerova, Ostravy nebo Bohumína, dopravce nabízí i mezinárodní spojení do Tater, Košic nebo do polského Krakova. Využít můžete také přestupní spoje na Slovácko nebo na Orlicko do populární oblasti Dolní Moravy. Jízdenky je možné zakoupit na webu, v mobilní aplikaci nebo na pokladnách Leo Express. 

Pro běžné cestování můžete využít třídu Economy nebo nadstandardní třídy Economy Plus a Business. Ve třídě Premium pak najdete i polohovatelná křesla, tichý oddíl a spací sadu pro noční cesty. Ve vyšších třídách máte také vybrané občerstvení v ceně jízdenky. Samozřejmostí ve všech třídách jsou služby jako Wi-Fi, klimatizace nebo denní tisk. Na palubě si můžete objednat čerstvé speciality od snídaní, přes svačiny až po hlavní jídla a dezerty včetně bezlepkových a rostlinných variant.

Díky věrnostnímu programu Smile Club můžete čerpat mnoho výhod pro zákazníky. Registrace je jednoduchá a zabere vám jednu minutu. Už od začátku získáte 2,5% cashback po každé jízdě a na palubě vám stevardi nabídnou lahev vody zdarma.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje