Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Voucher na 25% slevu z ceny pobytu pro celou rodinu v Luxury Chaletdorf Hochoben Mallnitz od společnosti ALPINmedia


 
Voucher na 25% slevu z ceny pobytu pro celou rodinu v Luxury Chaletdorf Hochoben Mallnitz od společnosti ALPINmedia

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost ALPINmedia letos věnovalo voucher na 25% slevu z ceny pobytu pro celou rodinu v

  • Luxury Chaletdorf Hochoben Mallnitz - V chaletdorfu v horské obci Mallnitz, ve výšce přes 1200 metrů nad mořem, naleznete svůj nový prázdninový domov. Obklopeni idylickým horským světem, zcela zapomenete na každodenní život.

Mallnitz leží uprostřed jedné z nejpůsobivějších turistických oblastí v Evropě. Na úpatí masivu Ankogl vás obklopí úchvatná horská kulisa pohoří Vysokých Taur. Pokud toužíte po vysokohorském dobrodružství, uděláte nejlépe, když se vydáte na vysokohorskou túru do 3000 metrů. Na své si zde v létě přijdou i silniční cyklisté, horští cyklisté, paraglidisté, rybáři, raftaři, vyznavači canyoningu a wakeboardingu.

U chaletu na vás čeká prostorná sluneční terasa, která nabízí působivý výhled na mimořádné hory regionu. Každý Chalet má vlastní saunu, stylová kamna na dřevo v obývací části, dobře vybavený kuchyňský kout, 2 ložnice pro 2 osoby, prostornou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Pokud nechcete vařit, v restauraci uprostřed chaletdorfu se můžete oddávat kulinářským lahůdkám a malí návštěvníci najdou dostatek prostoru na hraní a běhání v našem vnitřním dětském koutku i na venkovním hřišti.

Více informací o resortu na www.alpinresort.cz.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje