Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

2x poukaz na pobyt ve Wellness Hotelu Florián, každý v hodnotě 6 200 Kč


 
2x poukaz na pobyt ve Wellness Hotelu Florián, každý v hodnotě 6 200 Kč

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Náš nový vystavovatel, Wellness Hotel Florián, letos věnoval dva poukazy na pobyt, každý v hodnotě 6 200 Kč v rustikálním horském wellness hotelu na Šumavě.

Nový stylový horský hotel vznikl díky citlivé rekonstrukci historického šumavského stavení v nedotčeném a divokém koutu Šumavy v nadmořské výšce 930 m n. m. Wellness Hotel Florián v Českých Žlebech poskytuje vysoký komfort aktivním návštěvníkům, především cyklistům, turistům a lyžařům, pro které je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Šumavy. Cyklistické trasy vedou silnicemi s minimálním provozem, přímo v Českých Žlebech je lyžařský vlek o délce 350 m a kvalitní lyžařský areál Mitterdorf je vzdálen pouhých 15 minut autem, Hochficht pak 45 minut.

Wellness Hotel Florián můžete sledovat na facebooku ZDE a na instagramu ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje