Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Dárkový voucher na víkendový pobyt ve srubové chatě v Údolí Volavek od našeho partnera Quantum Media Production s.r.o.


 
Dárkový voucher na víkendový pobyt ve srubové chatě v Údolí Volavek od našeho partnera Quantum Media Production s.r.o.

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost Quantum Media Production s.r.o. letos věnovala voucher na víkendový pobyt ve srubové chatě v Údolí Volavek v hodnotě 3 000 Kč.

 

PŘÍRODNÍ CENTRUM "ÚDOLÍ VOLAVEK"
Hledáte místo v nedotčené přírodě pro odpočinek od stresu a každodenního shonu?
V Údolí Volavek najdete přírodní stavby, ve kterých se můžete ubytovat (chaty, týpí, hliněno-slaměný dům).
V okolí je rozsáhlý les s mnoha kouzelnými místy a lesními rybníčky, 2 minuty chůze pak velký Zaječí rybník. Na výlet můžete vyrazit na hrady Gutštejn nebo Krasíkov, k poutnímu místu Panenky Marie ve skalách, do přírodního parku Úterský potok, do minizoo v Kokašicích a mnoho dalších míst. V horkém létě je skvělý nápad vykoupat se v zatopeném lomu na Hradišťském vrchu u Konstantinových lázní.
Údolí volavek přímo sousedí s cyklostezkou, okolí je pro cyklistické výlety jako stvořené. V blízkosti je i stezka na kolečkové brusle. V zimě můžete vyrazit na běžkách nebo na sněžnicích.
Pro milovníky golfu se nabízí i možnost navštívit 10 minut autem vzdálené golfové hřiště Klášter Teplá.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje