Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Soutěž o 2 zpáteční letenky z Prahy do Hurghady s leteckou společností Air Cairo


 
Soutěž o 2 zpáteční letenky z Prahy do Hurghady s leteckou společností Air Cairo

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD bude probíhat soutěžní kvíz o 2 ceny v podobě zpátečních letenek z Prahy do Hurghady s Air Cairo. Proto se nezapomeňte zastavit na stánku Egyptian Tourism Promotion Board (H4-B10) a vyplňte jednoduchý kvíz o letecké společnosti Air Cairo a tím se zapojíte do soutěže slosování o letenky. Losování proběhne v neděli ve 14:00 na stánku Egypta.

O letecké společnosti Air Cairo

Air Cairo provozuje pravidelné lety z Prahy nebo Bratislavy do Hurghady. Od letního letového řádu nabídne spojení také do oblíbené Marsy Alam a to 2x týdně. Na pravidelných linkách si mohou cestující předem objednat seating, teplé jídlo, zavazadlo navíc nebo si předplatit přepravu sportovního vybavení.

Air Cairo je přidružená společnost EgyptAir provozující pravidelné a nepravidelné lety z různých letišť v Egyptě, jmenovitě Sharm El-Sheikh, Hurghada, Marsa Alam, Alexandria, Sfinga, Káhira, Luxor, Assiut a Sohag, na 62 mezinárodních a vnitrostátních letišť.

Air Cairo se pyšní svou moderní a mladou flotilou 30 letadel provozovaných zkušenými, ambiciózními a na služby zaměřenými zaměstnanci. Flotila se skládá z 21 A320 CEO/NEO, 6 ATR72-600 a 3

E190 vytváří síť, která pomáhá cestujícím snadno přestoupit přes některá z letišť Air Cairo na vnitrostátní letiště. Široká škála vnitrostátních a mezinárodních sdílených letů provozovaných společností EgyptAir dále doplňuje síť Air Cairo a nabízí návaznost pro tyto cestující.

Air Cairo je členem IATA a je uznáván jako IOSA - IATA Operational Safety Audit-operator s jedním z nejvyšších bezpečnostních záznamů. Kromě toho hlavní touroperátoři ve všech destinacích provozovaných Air Cairo uznávají Air Cairo jako jednoho z nejspolehlivějších a nejpřesnějších dopravců.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje