Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Dárkový poukaz na komentovanou prohlídku hradu, expozici českého vinařství, vč. degustace pro skupinu 6ti osob od našeho partnera Vydavatelství KAM po Česku s.r.o.


 
Dárkový poukaz na komentovanou prohlídku hradu, expozici českého vinařství, vč. degustace pro skupinu 6ti osob od našeho partnera Vydavatelství KAM po Česku s.r.o.

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2023 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost KAM po Česku věnovala dárkový poukaz na komentovanou prohlídku hradu, expozici českého vinařství, vč. degustace pro skupinu 6ti osob v Litoměřicích.

HRAD LITOMĚŘICE
V letech 2007-2011 proběhla nákladná rekonstrukce a přestavba bývalého gotického hradu s pracovním názvem „Svatostánek českého vinařství“. Jejím výsledkem je multifunkční prostor, jehož součástí je revitalizované nádvoří a správní budova. Posláním Hradu Litoměřice je mimo jiné šíření vinařské tradice regionu, která sahá až do dob krále Karla IV. Vína jsou uchovávána v ideálních podmínkách sklepních prostor, na které navazuje i degustační místnost s původní kamennou dlažbou a klenutými stropy. Díky moderně vybavenému konferenčnímu sálu se zachovanými gotickými artefakty se Litoměřice stávají centrem kongresové turistiky. Hrad byl vyhlášen stavbou roku Ústeckého kraje 2013.

KAM po Česku můžete sledovat také na facebooku ZDE a instagramu ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje