Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

3 dny pobytu v Salcburku s bezplatným vstupem do 29 zajímavostí, muzeí a dalších výhod od společnosti ALPINmedia a města Salcburk


 

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Partner veletrhu, společnost ALPINmedia a město Salcburk, ve spolupráci s ABF a.s., věnovala do návštěvnické soutěže veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 tento Výherní ubytovací poukaz:

Specifikace poukazu: 3 denní pobyt ve městě Salcburk se Salzburg Card
Zajištěné služby:

3 denní slevová karta Salzburg Card pro 2 osoby (72 hodin)

Ubytování pro 2 osoby na 2 noci ve 4-hvězdičkovém hotelu v Salcburku

Každé ráno bohatá snídaně pro 2 osoby v hotelu

Hodnota poukazu: cca. 15 000 Kč

Prohlédněte si důkladně Salcburk a zažijte neopakovatené zážitky ve městě hudebního génia Amadea Mozarta. Salcburk je mnohem více než jen Mozartovo rodiště a město slavného hudebního festivalu. Při prohlídkách jeho nejzajímavějších pamětihodností se seznámíte s dávnou historií Salcburku a prožijete přitom celou řadu vzrušujících okamžiků a nečekaných překvapení: Pevnost Hohensalzburg, Mozartova muzea, Getreidegasse, Zámek Mirabell s krásnou zahradou, vodní hrádky v zámku Hellbrunn a ZOO, DomQuartier. Navštivte i vy nejzajímavější pamětihodnosti a pochopíte, proč město získalo titul Světové kulturní dědictví UNESCO. Více na www.salzburg.info.

SALZBURG CARD: Se slevovou kartou Salzburg Card máte možnost si za 3 dny prohlédnout až 75 neobvyklých atraktivních zajímavostí a jezdit městskou dopravou zdarma. Exklusivní slevová karta zajišťuje držiteli návštěvu 29 zajímavostí Salcburku zcela zdarma a návštěvu 46 zajímavostí za zvýhodněnou cenu. Vice informací na www.salzburg.info/salzburg-card

UBYTOVÁNÍ: Prožijete překrásné dny pobytu v tradičním rakouském 4-hvezdičkovém hotelu ve městě Salcburk. Poukaz lze využít jednorázově ve 3 po sobě jdoucích zvolených dnech / 2 noci. Ubytování je ve standardním dvoulůžkovém pokoji. Součástí je každé ráno bohatá snídaně. Další konzumace a nápoje v restauraci a baru (mimo snídani) nejsou zahrnuté v hodnotě poukazu. Konkrétní 4-hvězdičkový hotel bude určen podle vašeho termínu čerpání pobytu a vytíženosti. Fotografie hotelu jsou ilustrační.

Soutěžit můžete na IG veletrhu.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje