Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

Vyhrajte 10ti denní plavbu pro celou rodinu (2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let) na nejnovější a největší lodi MSC WORLD EUROPA od našeho tradičního vystavovatele, společnosti Riviera Tour, s.r.o.


 

V rámci doprovodného programu veletrhu HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 2024 bude opět probíhat návštěvnická soutěž, v rámci níž mohou návštěvníci vyhrát celou škálu cen. Z minulého ročníku si návštěvníci odnášeli pobyty u moře i na horách, v ČR, SR i zahraničí, turistické průvodce, čestné vstupenky do mnoha objektů v celé ČR, zajímavé knihy, roční předplatné oborových časopisů, outdoorové vybavení, soudky piva, dárkové balíčky nebo třeba základní kurz průvodce Prahou.

Společnost RIVIERA TOUR s.r.o. letos věnovala 10ti denní plavbu pro celou rodinu (2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let) na nejnovější a největší lodi MSC WORLD EUROPA! Více informací k listopadové plavbě ZDE.

Soutěžit můžete na IG veletrhu.

Společnost RIVIERA TOUR s.r.o, se specializuje na okružní plavby lodí po Středozemí i Karibiku. Originální dovolenou zajišťuje na palubách lodí MSC Cruises s vlastními delegáty a dopravou až do přístavu.

Společnost RIVIERA TOUR s.r.o. můžete sledovat také na facebooku ZDE a instagramu ZDE.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje