Drobečková navigace:

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD


 
   

CENTRÁLNÍ STEZKA - NOVÁ TRASA PROJEKTU VIA CZECHIA


 

Dálkové trasy se v Česku těší stále větší oblibě a již dávno neplatí, že za nimi musíte cestovat do zahraničí. Naši zemi křižuje od severu k jihu, od západu k východu několik tisíc kilometrů dálkových tras Via Czechia, na které každoročně vyráží množství turistů, poutníků a nadšených dobrodruhů. Nově vzniklá Centrální stezka vás opět povede od nejzápadnějšího bodu ČR k tomu nejvýchodnějšímu, tentokrát ale pomyslným středem země. Stezka nabízí přes 1 000 km dlouhou trasu a prochází přes několik středových bodů ČR: geometrický střed v Číhošti, střed diagonál v Golčově Jeníkově a střed podle hranic v Senešnici. Centrální stezka je také první dálkovou trasou v Česku, která má samostatné trasy pro pěší, cyklisty, běžkaře i vodáky.

Nezáleží, jestli chcete poznat jen některou z etap, projít všechny postupně nebo se vydat na několikaměsíční pouť. Centrální stezka je tu pro všechny, co mají chuť vydat se za dobrodružstvím, poznat krásná místa naší země či zkusit něco nového. Je zde pro ostřílené chodce i pro ty, kteří stále sbírají odvahu. Pro zdatné sportovce i začínající nadšence. Zalistujte knihou, načerpejte inspiraci a vyražte i vy!

Přijďte se s novou trasou seznámit osobně, těšíme se na vás:

Po každé přednášce bude následovat krátká autogramiáda v expozici vystavovatele Svět outdooru, s.r.o. (3C15) a následně bude možnost zakoupit knihy z edice Via Czechia.

Via Czechia můžete sledovat na facebooku ZDE i na instagramu ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje